Urapolku-valmennus

Kohti työtä tai koulutusta

Urapolku-valmennus

HUOM. palvelut toteutuvat tällä hetkellä koronatilanteen vuoksi verkko-oppimisympäristössä.

Urapolku-valmennuksen tarkoituksena on kartoittaa ammatillinen osaaminen, vahvuudet sekä luoda niistä työmahdollisuuksia. Uraohjaus tähtää työllistymisen lisäksi myös opiskelupaikan löytämiseen tai muuhun valmennettavan urapolkua edistävään ratkaisuun.

Urapolku-valmennus kestää 15 päivää sekä yksilöllisten tarpeiden mukaan muodostettavan jatkopolun. Jatkopolku toteutuu 15 päivän valmennusta seuraavan noin kolmen kuukauden aikana. Jatkopolun aikana sinulle on tarjolla henkilökohtaista apua työn tai tarkoituksenmukaisen opiskelupaikan löytämiseksi. Palvelu on asiakaslähtöistä.

Ainoa edellytys palveluun osallistumiselle on motivaatio työllistymistä tai opiskelua kohtaan. Asiantuntijaohjauksemme auttaa sinutkin osaamisesi mukaiseen työpaikkaan tai tarkoituksenmukaiseen koulutukseen.

Järjestämme Urapolku-valmennuksia eri kohderyhmille Uudellamaalla Helsingin toimipisteessämme Pitäjänmäellä Business Park Strömberginaukiossa. Paikalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet eri puolilta pk-seutua. Tilat ovat laadukkaat. Monipuoliset lounasmahdollisuudet.

Toimimme alueellisena palveluntuottajana myös Porvoossa ja Loviisassa.

HUOM. palvelu on veloitukseton. 15 päivän ajalta maksetaan 9 euroa päivässä kulukorvausta.

Seuraava Urapolku-valmennus alkaa:

Helsinki

17.1. Urapolku (tilaa)

Porvoo ja muu Itä-Uusimaa

10.1. Urapolku (tilaa)

Ilmoittautuminen:

Webropol-lomakkeen kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/595B67F706CBA9B7

tai ota yhteyttä TE-asiantuntijaasi Oma asiointi -palvelun kautta.

Voit kysyä lisätietoa palvelusta yhteydenottolomakkeen kautta.