Palvelut yrityksille

Rekrytointi suunnittelusta toteutukseen

Rekrytointi

Toteutamme koko rekrytointiprosessin suunnittelusta toteutukseen tai jonkin rekrytoinnin osan organisaatioonne haluamalla tavalla.

Rekrytoinnin osa-alueet, joihin tarjoamme osaamista:

  • Rekrytointiprosessien suunnittelu osana henkilöstösuunnittelua
  • Valintakriteerien määrittely
  • Työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaisukanavien valinta
  • Työhakemusten läpikäynti ja henkilöiden valinta kohdeorganisaation haastateltaviksi
  • Esihaastattelujen suorittaminen ja henkilöiden valinta kohdeorganisaation haastateltaviksi
  • Koko rekrytointiprosessin suorittaminen

Rekrytointipalvelun toteutuksesta ja hinnoista voitte kysyä soittamalla Pertti Sutkalle p. 040 557 1110 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallinto@urainstituutti.fi.

Uudelleensijoittaminen (Outplacement)

Olemme kokenut ja vastuullinen outplacement-projektien toteuttaja. Uudelleensijoittumisvalmennuksemme kautta muutostilanteessa olevat työntekijät saavat parhaan mahdollisen ohjauksen joko suoraan tai kouluttautumisen kautta työmarkkinoille ja työelämään.

Urakonsultointiosioiden tarkemmasta sisällöstä, toteutuksesta ja hinnoista voitte kysyä soittamalla Pertti Sutkalle p. 040 557 1110 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallinto@urainstituutti.fi.

Suorahaku (Headhunting)

Helsingin Ura-instituutti on onnistuneesti toiminut yritysten suorahakukumppanina jo vuodesta 1996 alkaen. Vuosikymmenien aikana muodostuneiden verkostojen kautta etsimme tehokkaasti sopivimmat ehdokkaat yrityksenne avainpaikoille. Teemme onnistuvia suorahakuja myös nopealla aikataululla.

Suorahakupalvelun toteutuksesta ja hinnoista voitte kysyä soittamalla Pertti Sutkalle p. 040 557 1110 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hallinto@urainstituutti.fi.